Opleiding coaching én e-coaching volgens Mindful Analysis van start in september 2020

Ben je (loopbaan)coach, (psycho)therapeut, HR-adviseur of een ander professioneel begeleider en wil je je echt verdiepen en bekwamen in coaching en e-coaching?

Wees dan welkom in de klassikale coachingsopleiding Mindful Analysis over ondermeer de kracht van het schrijven, over internet en psyche en over de verbluffende resultaten van deze methodiek. Maar dat is nog lang niet alles…

Schrijfopdrachten en zingeving

In deze opleiding leer je niet alleen hoe je iemand effectief kunt coachen, ook via internet, je ondergaat ook zelf een traject en je bent gedurende de hele opleiding intensief bezig jezelf te ontwikkelen en te onderzoeken. Dit doen we door middel van gesprekssessies, schrijfopdrachten, discussies en literatuur. Je wordt je meer bewust van de enorme wijsgerige en levensbeschouwelijke context waarin we leven en leert zo veel preciezer vragen te stellen en te reflecteren op je eigen en andermans leven.

Betere coachingstechnieken

Dit alles zorgt ervoor dat je zowel online als offline beter, meer empathisch en preciezer kunt coachen (en therapie kunt verlenen). Je cliënten weten waar ze aan toe zijn en ervaren al heel snel hoe weldadig en verhelderend jouw houding, feedback en vragen zijn. De constante focus op wat belangrijk is heeft sowieso een helende werking en maakt meteen mentale ruimte, en dus meer energie!

Psychotherapie en geestelijke zorg

Ook kijk je – eventueel opnieuw – naar de ontwikkelingen in de psychotherapie en andere vormen van geestelijke zorg. Methodieken, stromingen en soorten interventies worden kritisch bekeken en je stelt jezelf continu de vraag: wat heeft de cliënt nodig en in welke context kan ik wat bieden?

Met vroegboekkorting!

De opleiding start op 11 september 2020 en bestaat uit twaalf lesdagen, telkens op zaterdag in Den Haag. Kijk voor het programma, korting en andere informatie hier.

Wil je niet zo lang wachten en al direct online je basis leggen voor Mindful Analysis? Kijk dan hier en wees welkom om te beginnen wanneer je wilt.

Wat vonden anderen van deze opleiding en docente Mirjam Windrich?

Of neem meteen contact op en vraag alles wat je weten wilt!

Recente Posts

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.