Opleiding coaching én e-coaching volgens Mindful Analysis van start in september 2021

Ben je (loopbaan)coach, (psycho)therapeut, HR-adviseur of een ander professioneel begeleider? En wil je je echt verdiepen en bekwamen in coaching en e-coaching?

Wees dan welkom in de klassikale coachingsopleiding Mindful Analysis, dé methodiek voor coaching en e-coaching. Een zeer krachtige manier om mensen in korte tijd weer zichzelf, actief en authentiek te doen zijn.

Schrijfopdrachten en zingeving

In deze opleiding leer je niet alleen hoe je iemand effectief kunt coachen (ook via internet), je ondergaat zelf een MA-traject. Daarnaast ben je gedurende de hele opleiding intensief bezig jezelf te ontwikkelen en te onderzoeken. Dit doen we door middel van gesprekssessies, schrijfopdrachten, discussies en literatuur. Je wordt je meer bewust van de enorme wijsgerige en levensbeschouwelijke context waarin we leven. Zodoende leer je veel preciezer vragen te stellen en te reflecteren op je eigen en andermans leven.

Betere coachingstechnieken

Dit alles zorgt ervoor dat je zowel online als offline beter, meer empathisch en preciezer kunt coachen (en therapie kunt verlenen). Je cliënten ervaren al heel snel hoe weldadig en verhelderend jouw houding, feedback en vragen zijn. De constante focus op wat belangrijk is heeft sowieso een helende werking en maakt meteen mentale ruimte, en dus meer energie!

Psychotherapie en geestelijke zorg

Ook kijk je – eventueel opnieuw – naar de ontwikkelingen in de psychotherapie en andere vormen van geestelijke zorg. Methodieken, stromingen en soorten interventies worden kritisch bekeken en je stelt jezelf continu de vraag: wat heeft de cliënt nodig en in welke context kan ik wat bieden?

Meld je op tijd aan #corona

Natuurlijk houden wij ons aan de coronamaatregelen, dus wees er op tijd bij.

De opleiding start op 17 september 2021 en bestaat uit twaalf lesdagen, telkens op zaterdag in Den Haag. Kijk voor het programma, korting en andere informatie hier.

Wil je niet zo lang wachten en al direct online je basis leggen voor Mindful Analysis? Kijk dan hier en wees welkom om te beginnen wanneer je wilt.

Wat vonden anderen van deze opleiding en docente Mirjam Windrich?

Of neem meteen contact op en vraag alles wat je weten wilt!

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.