Schrijf je vrij – en begin er meteen mee

Wat wil je écht? Hoe bevrijd je je uit de gevangenis van onzekerheid, twijfel, eindeloze redeneringen en afwegingen? Op internet zie je van alles, je omgeving draagt goede raad aan. Maar dat gaat niet echt over jou. Je hebt iets nodig dat je bij je eigen, nog verborgen, antwoorden brengt. Vragen die je stimuleren echt de diepte in te gaan.

Of het nu gaat om je relatie, je werk of om andere levensgebieden. In een Mindful Analysis-traject worden die vragen je gesteld.

Dit gebeurt er in een week lang dagelijkse online coaching en therapie.

  • Je kunt direct beginnen en hebt dagelijks e-mailcontact met de Mindful Analyst.
  • De vragen brengen je snel daar waar je nu nog niet bij kunt.
  • Het schrijven brengt je tot rust, ook fysiek.
  • Na een week weet je weer waar je staat, en waar je naartoe wilt.

En… om te weten hoe deze methodiek precies werkt, krijg je het boek De Therapierevolutie bij je traject cadeau!
Wat gebeurt er als je in Mindful Analysis gaat? 
Ervaringen van mensen die voor een MA-traject kozen
Scrol verder voor meer info en prijzen… of neem meteen contact op.

Versie 3
IMG_9990 – versie 2

Mindful Analysis, ook wel genoemd The Writing Cure…

Meer dan honderd jaar geleden heette Sigmund Freuds psychoanalyse ook wel The Talking Cure. Liggend en vrijuit pratend en associërend kwamen mensen – vaak na vele sessies –  tot inzichten en oplossingen.

In een MA-traject schrijf je vrijuit, daarom wordt het in de Amerikaanse Flow ook The Writing Cure genoemd. En je hoeft niet eens goed te kunnen schrijven. Wel ben je slechts een week intensief met en over jezelf aan het werk. Dat voelt heel prettig want de Mindful Analysis geleidt je door een mooi en inzichtgevend proces, of je nu depressief bent, een burn-out hebt of hulp bij andere persoonlijke problemen nodig hebt. Alles gebaseerd op inzichten uit de psychotherapie, filosofie en het Boeddhisme.

 

Alleen jij weet waar het werkelijk over gaat

Er zijn miljoenen boeken over het leven en alles wat je daar maar bij kunt bedenken geschreven, maar is slechts een persoon die weet waar dat van jou over gaat. En dat ben je zelf. Niet dat je daar nu de hele dag mee bezig bent, maar als zich problemen en complicaties voordoen, dan wil je er als vanzelf bij stilstaan. Je stelt jezelf vragen, je praat met anderen, je zoekt naar antwoorden.

Die liggen niet buiten jezelf, die liggen in jezelf. Makkelijk gezegd ja, en vind ze maar eens. In een MA-traject gebeurt het echt. De kracht van het schrijven is enorm, zeker als je het iedere dag doet gedurende zo’n week. Je ordent, je daalt in jezelf af, je analyseert en selecteert, je verwerkt en verborgen herinneringen dienen zich aan… een magisch te noemen proces dat je nooit meer zult vergeten.

IMG_9993
warm_bad

‘Een warm bad via internet’

Mindful Analysis staat voor gastvrijheid, wijsheid en menselijk begrip. De Mindful Analyst is een professionele coach en therapeut, iemand die je verhaal vanuit een zorgvuldige grondhouding leest, een expert in het stellen van de juiste vragen. Vriendelijke, persoonlijke en soms indringende vragen. Ze houden je bezig, ze nodigen je uit om in het mysterie van je bestaan af te dalen en je toekomst met open vizier tegemoet te treden.

De Mindful Analyst zorgt voor een veilige sfeer waarin je je vrij voelt. Waar je in het persoonlijke contact nogal eens rekening moet houden met de ander, hoeft dit in MA niet. Er is geen oordeel, je voelt je gezien en gehoord en je hebt alle ruimte om je volledige verhaal kwijt te kunnen.

En wat zegt het onderzoek?

Een kwalitatief onderzoek heeft uitgewezen dat 95% van de mensen die een MA-traject hebben doorlopen, uiterst tevreden zijn.

Wat doet de verzekeraar?

Het MA-traject valt onder complementaire zorg en wordt door de meeste verzekeraars grotendeels vergoed.

Laat ons weten waar je verzekerd bent en we zoeken het even voor je uit.

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.