Wat gebeurt er in een MA-traject?

Een Mindful Analysis-traject is speciaal ontwikkeld voor snelle en online coaching en therapie

Er zijn geen wachtlijsten en kunt direct beschrijven wat er op dit moment in je leven speelt waar je niet uitkomt, over je persoonlijke situatie, je stress, over wat dan ook. Of het nu over werk of privézaken gaat of over alles tegelijk.

De Mindful Analyst stelt je daarna wat eerste vragen die je stimuleren verder te schrijven. Je komt tot rust en gaat zaken beter begrijpen, het schrijven heeft een helende werking. Na een paar dagen voel je je alweer stukken beter en meer ontspannen.

Je kunt direct starten als je dat wilt. Gewoon via email. We overleggen kort over de financiën, eventuele verzekering en andere zaken. Daarna kun je meteen aan de slag.

Moet je goed kunnen schrijven om een MA-traject te kunnen doen?

Voor MA hoef je niet goed te kunnen schrijven, daar gaat het niet om. Het MA-traject is opgebouwd uit vier fasen, en we werken met kennis en inzichten uit de psychotherapie en filosofie. Het traject verloopt in een rustig tempo, er is geen haast en toch is er sprake van een continu proces. Je schrijft een of twee mails per dag, zo kort of lang als je wilt, op de momenten dat het voor jou prettig voelt. En op jouw eigen manier!

Het MA-traject is veilig en anoniem

De MA is als professionele coach en therapeut toegerust om alle over mogelijke onderwerpen de juiste vragen te stellen. Of het nu gaat om een keuze in je loopbaan, een gecompliceerde relatie, eigen gedachten die met je op de loop gaan, frustraties, rouw of verdriet, depressie, angst of verslaving, alles kan en mag aan de orde komen in de veilige en anonieme sfeer van het online werken.

Je schrijft je eigen, strikt persoonlijke, diepgaande document. Hier zul je nog vaak in teruglezen en aan terugdenken. Zo intensief en bewust ben je niet vaak met jezelf en je eigen leven bezig!

Kortom, een week dagelijkse efficiënte en effectieve online coaching en therapie die verheldert, opruimt en transformeert.

Kosten: € 349,- (ex BTW) (vergelijk dat met een maandenlang coachingstraject en tel uit je winst…)

De meeste zorgverzekeraars vergoeden 40 tot 60 % van het traject.

Heb je vragen? Wees welkom!

Meer over Mirjam Windrich

Hoe hebben anderen hun MA-traject ervaren?

IMG_9990 – versie 2
Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.