Wat gebeurt er in een MA-traject?

Een Mindful Analysis-traject is speciaal ontwikkeld voor snelle en online coaching en therapie

Je zoekt een plek waar je rustig en geconcentreerd kunt schrijven. Daar begin je met het omschrijven van je situatie, wat speelt er en waar wil je het over hebben? Dat doe je op je eigen manier, in je eigen stijl. Je mailt het naar de Mindful Analyst en zij leest je tekst heel zorgvuldig, uiteraard in alle vertrouwelijkheid. Dan stelt ze je een aantal vragen die puur en alleen betrekking hebben op jouw tekst. Dus niets uit een boekje, geen modeltekst, maar puur persoonlijk.

De vragen nodigen je uit om verder te schrijven, en zo komt er een interessant proces op gang. Je daalt in jezelf af, je gaat na hoe dingen zijn gekomen en je ziet verbanden en verklaringen. Ook verwerk je emoties, van wat voor aard dan ook. Alles voelt prettig, veilig en comfortabel aan omdat je zelf bepaalt waar en wanneer je schrijft.

Al heel snel voel je lichter en ga je dingen begrijpen en doorzien. Dat kan overal over gaan, over je werksituatie, je thuissituatie, je persoonlijke ontwikkeling of psychische klachten. We hebben een week en dat lijkt kort, maar voelt aan als een zee van tijd. Niemand kijkt op de klok en ook als je niet schrijft, zul je merken dat het proces gewoon doorgaat.

Moet je goed kunnen schrijven om een MA-traject te kunnen doen?

Voor MA hoef je niet goed te kunnen schrijven, je bent vrij om dat op je eigen manier te doen. De Mindful Analyst begeleidt je met vragen door vier fasen heen, die zijn gebaseerd op kennis en inzichten uit de psychotherapie en filosofie. We werken in een rustig tempo, er is geen haast en toch is er sprake van een continu proces. Je schrijft een of twee mails per dag, zo kort of lang als je wilt, op de momenten dat het voor jou prettig voelt.

Het MA-traject is veilig en anoniem

De MA is als professionele coach en therapeut toegerust om alle over mogelijke onderwerpen de juiste vragen te stellen. Of het nu gaat om een keuze in je loopbaan, een gecompliceerde relatie, eigen gedachten die met je op de loop gaan, frustraties, rouw of verdriet, depressie, angst of verslaving, alles kan en mag aan de orde komen in de veilige en anonieme sfeer van het online werken.

Je schrijft je eigen, strikt persoonlijke, diepgaande document. Hier zul je nog vaak in teruglezen en aan terugdenken. Juist doordat je zo intensief en bewust met jezelf en je eigen leven bezig bent geweest.

Kortom, een week dagelijkse efficiënte en effectieve online coaching en therapie die verheldert, opruimt en transformeert.

Kosten: € 249,- (vergelijk dat met een maandenlang coachingstraject en tel uit je winst…)

De meeste zorgverzekeraars vergoeden 40 tot 60 % van het traject.

Heb je vragen? Wees welkom!

Meer over Mirjam Windrich

Hoe hebben anderen hun MA-traject ervaren?

IMG_9990 – versie 2
Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.