Interesse?

Overweeg je om een MA-traject te doen om in korte tijd intensief aan de slag te gaan met je persoonlijke issues? Gebruik onderstaand formulier en we reageren direct. Dan kijken we samen even wat je nodig hebt.

Ben je geïnteresseerd in een workshop, training of opleiding van het MA-Instituut? Ook dat kun je via bijgaand formulier laten weten.

Liever bellen of mailen? Dat kan ook: 070-3596407 of 06-18111039 of m.windrich@mindfulanalysis.nl

Mirjam Windrich, de grondlegster van MA, is te boeken voor lezingen en andere bijeenkomsten via ZijSpreekt.

Zij is als psychosociaal therapeut aangesloten bij de NVPA


Privacy-verklaring: al je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze dienstverlening voor zover je daar gebruik van wilt maken. Je gegevens worden niet aan anderen doorgespeeld, noch zullen we je ongevraagd emails sturen voor zover deze niet relevant zijn voor de door jouw afgenomen diensten of verzoeken tot informatie. Je gegevens worden bewaard louter en alleen voor persoonlijk gebruik, en voor onderzoek naar de resultaten van Mindful Analysis worden deze puur en alleen geanonimiseerd gebruikt. Voorts heeft Mirjam Windrich als psychotherapeut en RBCZ-therapeut een beroepsgeheim. Dossiers worden gedurende de wettelijke termijn bewaard tenzij de cliënt verzoekt om vernietiging. Mirjam Windrich is aangesloten bij de SCAG (klacht- en tuchtrecht).


BTW id NL002083241B34 – KvK nr 34266315

Contact formulier

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.