Interesse?

We zijn op verschillende manieren te bereiken, en reageren zo goed als direct.

Met een MA-traject kun je direct beginnen, er zijn geen wachttijden.

Als je niet direct een reactie krijgt, bel of mail 06-18111039 of m.windrich@mindfulanalysis.nl

Ben je geïnteresseerd in de online training of opleiding van het MA-Instituut? Wil je een coachingspraktijk opzetten? Laat ook dat  via onderstaand formulier  weten.

Mirjam Windrich, de grondlegster van MA, is altijd te bereiken voor advies op het gebied van je coachingspraktijk, voor schrijfopdrachten, redactionele ondersteuning of het schrijven van webcontent. Ook als je een boek wilt schrijven!

Zij is geregistreerd therapeut bij de RBCZ en als psychosociaal therapeut aangesloten bij de NVPA


Privacy-verklaring: al je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze dienstverlening voor zover je daar gebruik van wilt maken. Je gegevens worden niet aan anderen doorgespeeld, noch zullen we je ongevraagd emails sturen voor zover deze niet relevant zijn voor de door jouw afgenomen diensten of verzoeken tot informatie. Je gegevens worden bewaard louter en alleen voor persoonlijk gebruik, en voor onderzoek naar de resultaten van Mindful Analysis worden deze puur en alleen geanonimiseerd gebruikt. Voorts heeft Mirjam Windrich als psychotherapeut en RBCZ-therapeut een beroepsgeheim. Dossiers worden gedurende de wettelijke termijn bewaard tenzij de cliënt verzoekt om vernietiging. Mirjam Windrich is aangesloten bij de SCAG (klacht- en tuchtrecht).


BTW id NL002083241B34 – KvK nr 34266315

RBCZ

Laat dit veld blanco
Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.