Interesse?

We zijn op verschillende manieren te bereiken, en reageren zo goed als direct.

Met een MA-traject kun je direct beginnen, er zijn geen wachttijden.

Ben je geïnteresseerd in een workshop, training of opleiding van het MA-Instituut? Wil je een coachingspraktijk opzetten of je levensverhaal (laten) schrijven? Laat het ons via onderstaand formulier  weten.

Als je niet direct een reactie krijgt, bel of mail 070-3596407 of 06-18111039 of m.windrich@mindfulanalysis.nl

Mirjam Windrich, de grondlegster van MA, is te boeken voor lezingen en andere bijeenkomsten en ook voor ghostwriting en redactioneel advies kun je via onderstaand formulier contact opnemen.

Zij is geregistreerd therapeut bij de RBCZ en als psychosociaal therapeut aangesloten bij de NVPA

Wil je liever coaching en/of therapie in persoonlijke gesprekken? Dat kan natuurlijk altijd, de praktijk is in Den Haag.


Privacy-verklaring: al je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze dienstverlening voor zover je daar gebruik van wilt maken. Je gegevens worden niet aan anderen doorgespeeld, noch zullen we je ongevraagd emails sturen voor zover deze niet relevant zijn voor de door jouw afgenomen diensten of verzoeken tot informatie. Je gegevens worden bewaard louter en alleen voor persoonlijk gebruik, en voor onderzoek naar de resultaten van Mindful Analysis worden deze puur en alleen geanonimiseerd gebruikt. Voorts heeft Mirjam Windrich als psychotherapeut en RBCZ-therapeut een beroepsgeheim. Dossiers worden gedurende de wettelijke termijn bewaard tenzij de cliënt verzoekt om vernietiging. Mirjam Windrich is aangesloten bij de SCAG (klacht- en tuchtrecht).


BTW id NL002083241B34 – KvK nr 34266315

RBCZ

Laat dit veld blanco
Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.