Klassikale opleidingen Mindful Analysis

Coaching en e-coaching volgens Mindful Analysis

Een intensieve en uitgebreide opleiding waarin je zowel het face to face als het online werken volgens deze methodiek leert. Met gevarieerde schrijfopdrachten, theorie over psychologie, filosofie en levensbeschouwing, en natuurlijk alles over taal.

Helaas wordt deze klassikale opleiding momenteel niet verzorgd, maar wees welkom in de online trainingen van het MA-Instituut!

Naast online trainingen verzorgt het MA-instituut ook een klassikale opleiding. Mindful Analysis is de afgelopen tien jaar onafgebroken een zeer succesvolle methodiek gebleken bij levensvragen, loopbaanproblematiek en psychische klachten. De filosofische benadering en de structuur in zowel het face to face als het online werk (schrijftrajecten) blijkt mensen snel tot de kern en vervolgens tot mogelijkheden en oplossingen te leiden. Dus mocht je als coach of (psycho)therapeut toe zijn aan een professionaliseringsslag en de nodige taaltechnische en filosofische voeding, wees dan welkom.

Lees meer…

Logo op rug dagboek

In deze opleiding begin je met een persoonlijk traject zodat je ervaart wat Mindful Analysis met en voor je kan doen. In de loop van de lessen zal duidelijk worden hoe die werkzaamheid ontstaat en natuurlijk hoe je MA zelf kunt aanbieden en toepassen. De theorie over taalfilosofie, levensbeschouwing en de prachtige verhalen daarover zullen je ruimschoots inspireren!

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.