fullsizeoutput_73e

Zelf Mindful Analyst worden

Ben je coach of (psycho)therapeut of een andere professioneel begeleider en is het tijd om je cliënten ook online van dienst te kunnen zijn? Wees dan welkom bij het MA-Instituut.

Lees hier nog meer over de workshops, trainingen en opleidingen. Agenda

Direct meer informatie of aanmelden? Neem contact op.

Gratis kennismaken

Wat is precies de werkwijze van Mindful Analysis en hoe kan het dat mensen binnen een week hun eigen antwoorden op ingewikkelde problemen hebben gevonden via dit schrijven? Leg ons je verhaal of issue voor en we hebben er kosteloos contact over, zodat je een eerste indruk krijgt.

Practitioner’s
training

De basistraining. Twee weken lang, comfortabel via email. Theorie en achtergronden en de principes van het schrijven. En praktisch: zowel in een persoonlijk als in een oefentraject leer je de juiste vraagstelling in de verschillende fases en de effectiviteit hiervan. En de enorme impact van geschreven tekst.

Lieve klassikaal met alle extra’s van de groepsdynamiek, leuke opdrachten en veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan hier.

Verdiepings-
module

Het echte werk. Een maand lang train je je MA-skills in een aantal oefencasussen en een persoonlijk traject gericht op je eigen ondernemerschap en een succesvolle online praktijk. Deze module verloopt geheel en al via email zodat je de routine goed in de vingers krijgt. Daarbij word je wegwijs gemaakt in de disciplines die ten grondslag liggen aan Mindful Analysis zoals psychologie en filosofie.

Mail Me Terug

Laat je emailadres achter en we nemen snel contact met je op!


captcha

Ervaringen

  • "Met een docente als Mirjam is de opleiding compleet. Leren vanuit de bron doet de passie voor Mindful Analysis doorleven. Als gevoelsmens is dit precies wat ik nodig had, inclusief het hoge niveau, de kennis, enthousiasme, structuur en hoog tempo maakte de lessen tot zeer waardevol. Verder is het gewoon een feit dat Mirjam een heerlijk mens is. Open, liefdevol en een bron van wijsheid. Mogen leren van haar is een waar cadeau voor jezelf. Als coach zeg ik altijd: je verlangen bepaalt je succes. Jij blijft nummer 1 Mirjam, en mijn verlangen gaat er voor zorgen dat ik nummer 2 van Nederland word."

  • "De methode staat als een huis en het is intrigerend om te zien en zelf te merken hoe het werkt. De kracht van deze manier van hulpverlening is dat het om ECHTE hulpverlening gaat. Je wordt niet afgeleid door zaken die een persoonlijk proces eigenlijk alleen maar afremmen of in de weg staan; zoals protocollen, oordelen over de ander, de therapeutische relatie, de sfeer van een werkkamer, non-verbale communicatie of administratieve rompslomp. Alles wat binnen een MA-traject gebeurt, heeft enkel betrekking op de cliënt en zijn verhaal. Er is niets anders wat aandacht behoeft en dus krijgt. En zo kan het dat de cliënt, echt in het korte tijdsbestek van één week, weet hoe hij verder moet."

mirjam

Mirjam Windrich

‘Je zit achter de computer en je zit ergens mee. Wat wil je dan het liefst? Natuurlijk, aandacht voor je verhaal en de ruimte vinden om iets te veranderen, wat het dan ook is. Hoe kunnen we dat realiseren? Dat vroeg ik me af, en het resultaat is Mindful Analysis.’

Mirjam Windrich is coach en psychosociaal therapeut. Naast het voeren van haar MA-praktijk schrijft zij boeken en doceert ze Mindful Analysis aan diverse opleidingsinstituten. Ze is geregistreerd therapeut bij de RBCZ en geregistreerd loopbaanprofessional bij de NOLOC. Meer informatie kun je ook hier vinden: https://www.therapeut-en-praktijk.nl/

Zojuist is haar twaalfde boek De Therapierevolutie verschenen bij Uitgeverij Lucht. Een boek voor (aankomende) professionals. Maar Mindful Analysis is ook toe te passen bij jezelf, en bij je naasten. Het boek Schrijf je vrij laat je precies zien hoe.

Publicaties van Mirjam

Meer over Mirjam

Direct contact met Mirjam? Mail dan naar m.windrich@mindfulanalysis.nl of bel 070-3596407 – Appen kan ook: 0618111039

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.