fullsizeoutput_73e

Zelf Mindful Analyst worden

Ben je coach of (psycho)therapeut of een andere professioneel begeleider en is het tijd om je cliënten ook online van dienst te kunnen zijn? Wees dan welkom bij het MA-Instituut.

Wij verzorgen zowel online trainingen als fysieke bijeenkomsten waarin je kennismaakt en je je verder kunt verdiepen in deze revolutionaire methodiek, gebaseerd op diverse wetenschappelijke disciplines. Leer meer over het Boeddhistisch filosofisch fundament, over psychotherapie en geestelijke begeleiding, maar ook over loopbaanadvies en de kracht van het schrijven.

Lees hier nog meer over de workshops, trainingen en opleidingen. Agenda

Direct meer informatie of aanmelden? Neem contact op.

Workshops, lezingen en presentaties

Naast de reguliere workshops is het ook mogelijk om Mindful Analysis onder de aandacht van u bedrijf en/of medewerkers te brengen. Dit kan in de vorm van een lezing of presentatie waarbij Mirjam het verhaal van Mindful Analysis uitgebreid uit de doeken doet en de deelnemers er zelf mee aan de slag gaan.

De online trainingen

Alle online trainingen verlopen uitsluitend via email. Dat bevordert de oefening en routine van het online werken, maar het is ook goed voor je schrijfvaardigheid. Het scherpt je concentratievermogen en je staat zorgvuldig bij de leerstof stil waardoor je deze daarna goed in de praktijk kunt toepassen.

De Practitioner’s Training wordt enkele keren per jaar ook klassikaal gegeven. Zie hiervoor de agenda.

De klassikale opleidingen

Leerzaam, inspirerend en levendig, dat zijn wel de kernwoorden voor de klassikale opleidingen van het MA-Instituut. Er wordt ten volle gebruik gemaakt van de groepsdynamiek en de leerzame kracht daarvan. Ook krijgt ieders individuele verhaal uitgebreide aandacht en is er alle ruimte voor discussie. Naast uiteraard een uitgebreid assortiment aan kennis en theorie op het gebied van filosofie, levensbeschouwing, psychologie en nog veel meer.

Mirjam Windrich

‘Je zit achter de computer en je zit ergens mee. Wat wil je dan het liefst? Natuurlijk, aandacht voor je verhaal en de ruimte vinden om iets te veranderen, wat het dan ook is. Hoe kunnen we dat realiseren? Dat vroeg ik me af, en het resultaat is Mindful Analysis.’

Mirjam Windrich is coach en psychosociaal therapeut. Naast het voeren van haar MA-praktijk schrijft zij boeken en doceert ze Mindful Analysis aan diverse opleidingsinstituten. Ze is geregistreerd therapeut bij de RBCZ en geregistreerd loopbaanprofessional bij de NOLOC.

Zojuist is haar twaalfde boek De Therapierevolutie verschenen bij Uitgeverij Lucht. Een boek voor (aankomende) professionals. Maar Mindful Analysis is ook toe te passen bij jezelf, en bij je naasten. Het boek Schrijf je vrij laat je precies zien hoe.

Publicaties van Mirjam
Meer over Mirjam

Direct contact met Mirjam? Mail dan naar m.windrich@mindfulanalysis.nl of bel 070-3596407 – Appen kan ook: 0618111039

mirjam

Ervaringen

  • "Je kunt met online coaching op je eigen moment en eigen tempo aan de slag. Ook kun je minder goed 'ontsnappen' omdat de coach je telkens weer bij de les probeert te houden/brengen. Huiswerkopdrachten kun je makkelijker maken en worden ook beter gecoacht. Schrijven over problemen is voor mij toegankelijker dan erover praten."

  • "Het gaf me tijdens dat traject vooral een goed gevoel dat ik op ieder moment bij de MA terecht kon. Als ik weer in de stress schoot, dan schreef ik dat meteen op en alleen dat al kalmeerde me. Verder waren de oefeningen heel zinvol en heb ik mijn gedrag ook aangepast door het vele oefenen, denk ik. Ik was ook opgelucht toen ik eindelijk inzag waar mijn prestatiedrang toch vandaan kwam, dat kalmeerde me echt, en dat doet het nog. Nu heb ik nog weleens haast, maar stress ken ik nauwelijks meer."

  • "Het is werkelijk verbazingwekkend hoe goed en hoe snel Mindful Analysis werkt. Het is een heel intensief proces en al na enkele keren heen en weer mailen met de coach kwam het proces bij mij op gang. Je keert je aandacht helemaal naar binnen in jezelf en je ziet nieuwe verbanden die je eerst helemaal niet zag. Ik kan iedereen die met bepaalde vragen, problemen, issues, blokkades etc. rondloopt aanraden om een MA-traject te doen....The proof the pudding is in the eating, dus ik zou zeggen: proef eens een stukje …"

  • "Met een docente als Mirjam is de opleiding compleet. Leren vanuit de bron doet de passie voor Mindful Analysis doorleven. Als gevoelsmens is dit precies wat ik nodig had, inclusief het hoge niveau, de kennis, enthousiasme, structuur en hoog tempo maakte de lessen tot zeer waardevol. Verder is het gewoon een feit dat Mirjam een heerlijk mens is. Open, liefdevol en een bron van wijsheid. Mogen leren van haar is een waar cadeau voor jezelf. Als coach zeg ik altijd: je verlangen bepaalt je succes. Jij blijft nummer 1 Mirjam, en mijn verlangen gaat er voor zorgen dat ik nummer 2 van Nederland word."

Mail Me Terug

Laat je emailadres achter en we nemen snel contact met je op!


    captcha

    Contact

    Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.