Klassikale opleiding Mindful Analysis van start bij het MA-Instituut

Op 2 maart 2018 start het MA-Instituut – naast de online trainingen – met een klassikale opleiding Mindful Analysis. De eerste, wel te verstaan. Deze gaat om de online methodiek: het MA-traject van een week. Hoe werkt dat, hoe begeleid je dat en wat moet je ervoor weten en kunnen? Dat leer je allemaal in deze tiendaagse opleiding die nu met een flinke korting wordt aangeboden.

En de tweede opleiding?

De tweede klassikale opleiding Mindful Analysis gaat in september dit jaar van start. Deze is iets langer en veel intensiever en behelst zowel het online werken als het face to face werken met Mindful Analysis. De methodiek, die gestoeld is op filosofische inzichten uit oost en west, maar ook op de traditionele psychoanalyse en psychotherapie, gaat dieper én sneller dan reguliere coaching en e-coaching.

Ontwikkeling als coach en/of therapeut

In beide opleidingen is ruime aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers als coach en therapeut. Je doorloopt een persoonlijk MA-traject en doet verschillende schrijfopdrachten. Daarnaast zijn er diverse manieren om jezelf in het betere gesprek te trainen en je kunst van het vragen stellen eigen te maken.

Neem voor meer informatie contact op of neem een kijkje in de boeken over Mindful Analysis.

Hier vertelt Mirjam Windrich over het ontstaan en de werking van Mindful Analysis.

 

 

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.