Coachingsopleiding Mindful Analysis van start in augustus

Ben je (loopbaan)coach, (psycho)therapeut of geestelijk begeleider en wil je je verdiepen en bekwamen in het online werk?

Wees dan welkom in de klassikale coachingsopleiding Mindful Analysis over de kracht van het schrijven, over internet en psyche en over de verbluffende resultaten van deze methodiek. Maar dat is nog lang niet alles…

Schrijfopdrachten en levensbeschouwing

In deze opleiding leer je niet alleen hoe je in een week iemand effectief kunt coachen via internet, je ondergaat ook zelf een traject en je bent gedurende de hele opleiding intensief bezig jezelf te ontwikkelen en te onderzoeken. Dit doen we door middel van schrijfopdrachten, discussies en literatuur. Je wordt je meer bewust van de enorme wijsgerige en levensbeschouwelijke context waarin we leven en leert zo veel preciezer te schrijven, vragen te stellen en te reflecteren op je eigen en andermans leven.

Betere coachingstechnieken

Dit alles zorgt ervoor dat je zowel online als offline beter, meer empathisch en preciezer kunt coachen (en therapie kunt verlenen). Je cliënten weten waar ze aan toe zijn en ervaren al heel snel hoe weldadig en verhelderend jouw houding, feedback en vragen zijn. De constante focus op wat belangrijk is heeft sowieso een helende werking en maakt meteen mentale ruimte, en dus meer energie!

Psychotherapie en geestelijke zorg

Ook kijk je – eventueel opnieuw – naar de ontwikkelingen in de psychotherapie en andere vormen van geestelijke zorg. Methodieken, stromingen en soorten interventies worden kritisch bekeken en je stelt jezelf continu de vraag: wat heeft de cliënt nodig en in welke context kan ik wat bieden?

Met vroegboekkorting!

De opleiding start op 4 januari 2020 en bestaat uit tien lesdagen, telkens op zaterdag in Den Haag. Kijk voor het programma, korting en andere informatie hier.

Wil je niet zo lang wachten en al direct online je basis leggen voor Mindful Analysis? Kijk dan hier en wees welkom om te beginnen wanneer je wilt.

Of neem meteen contact op en vraag alles wat je weten wilt!

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.