Module Taal & Zingeving

In deze tweedaagse module houden we ons op een bijzondere manier met taal bezig. We onderzoeken taal niet als beschrijvend of refererend naar bestaande zaken, maar als richtinggevend. Wat zegt je eigen taalgebruik over je eigen richting in je leven, over wat jij als zingevend en betekenisvol beschouwt?

Hoe druk je je jezelf uit, hoe kom je tot uiting? Vaak zijn we niet in staat onszelf volledig in taal uit te drukken. Vooral ook omdat het erop lijkt dat je niet alles mag zeggen. Wel je eigen mening, maar niet bijvoorbeeld je diepste belevingen en ervaringen. Zeker niet als ze moeilijk of zwaar zijn.

Dit hoeven geen dramatische exercities te zijn, maar ze kunnen wel heel interessant en zelfs openbarend voor jezelf zijn. Bedenk ook dat als je je eigen lijden niet erkent, dat van een ander ook niet kunt zien… Op een veilige en originele manier gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Een drietal filosofen die we normaal gesproken niet met elkaar in verband brengen zullen als inleiding en mooie leidraad gedurende deze module zijn.

We komen twee dagen samen in een groep, daartussen is twee weken rust en ruimte met schrijfopdrachten die je zaken in jezelf doen oplichten die je nog niet wist. En die kennis en opgedane kunde kun je dan weer toepassen op eventuele cliënten als je ook coach of therapeut bent. Maar dat hoef je niet te zijn om aan deze module deel te nemen.

Wanneer?

6 en 20 januari 2022

Waar?

In Den Haag van 10.30 uur tot maximaal 17.00 uur. Inclusief koffie, thee en lunch!

Kosten: € 425,-

Wees van harte welkom en meld je nu alvast aan.

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.