Wie zijn er nog meer Mindful Analyst?

Let op, dit is een oud bericht en helaas bestaat de genoemde pagina niet meer. Wil je contact met Mindful Analysts, neem dan contact op.

Dit jaar bestaat Mirjam.nu Mindful Analysis alweer zeven jaar, althans als online praktijk. Intussen zijn er al heel wat mensen in binnen- en buitenland opgeleid tot Mindful Analyst. Hetzij in de korte en krachtige Online Practitioner’s Training, hetzij bij bijvoorbeeld Sonnevelt of Civas, of op enigerlei andere wijze. Want ook op maat gemaakte opleidingen zijn natuurlijk mogelijk. Ieder wat wils.

Een aantal enthousiastelingen hebben nu de koppen bij elkaar gestoken en een landingpage voor Mindful Analysts gemaakt. Daar kun je met je foto en gegevens op als je je aansluit bij het MA-licentienetwerk. Wil je daar meer over weten? Kijk dan even op de landingpage rond en neem contact met ons op.

Via deze pagina kondigen we ook workshops en trainingen aan en, als er belangrijk ander nieuws te melden is, dan doen we dat uiteraard ook.

Ook als je (nog) geen MA bent en wel geïnteresseerd bent in het bijwonen van bijeenkomsten en workshops, of op een andere manier met MA kennis wilt maken, dan ben je van harte welkom.

Mindful Analysis is een andere manier van coaching en online coaching. Geen stappenplannen, geen actielijsten en geen diagnoses. Wel pure, professionele aandacht voor het individuele verhaal en de verborgen mogelijkheden die daar altijd in schuilgaan. We werken vanuit een wetenschappelijk gefundeerde filosofie, gebaseerd op kennis, theorie en inzichten uit Oost en West.

Meer weten? Wees welkom.

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.