Schrijf je vrij – MA-trajecten drastisch in prijs verlaagd

Wil je meer rust en harmonie in je bestaan?

Ben je op zoek naar wat je echt wilt?

Heb je last van angsten, onzekerheid en vermoeidheid?

Vind je het moeilijk om keuzes te maken in je leven?

Heb je het gevoel dat je vastzit?

Dan ben je van harte welkom om te starten met je Mindful Analysis-traject. Een week comfortabel, online schrijven volgens deze beproefde methodiek die al meer dan tien jaar telkens weer tot verbluffende resultaten leidt.

Omdat we online hulp in de vorm van e-coaching en internettherapie makkelijker toegankelijk willen maken hebben we de prijs maar liefst met meer dan honderd euro verlaagd! Deze prijsverlaging geldt tot 1 juli 2021 en… je ontvangt het boek De Therapierevolutie bij je traject cadeau. (daarna is een traject weer € 349,-)

Dus… wat krijg je voor die € 225,-?

Een week lang dagelijkse, professionele coaching. Je hoeft nergens naartoe, je schrijft iedere dag een tijdje over jezelf en waar je aandacht aan wilt besteden. Schrijven heeft een helende en rustgevende werking. De vragen die je telkens van de zeer ervaren Mindful Analyst krijgt helpen je op weg. Zodoende schrijf je een verhelderend en bijzonder persoonlijk document en voel je de kracht van het schrijven.

Lees op deze site alles over Mindful Analysis of neem meteen vrijblijvend contact op als je toe bent aan een prettig, diepgaand zelfonderzoek met altijd een verbluffende inzichten en/of oplossingen als resultaat.

En… je kunt direct beginnen want we hebben geen wachttijden. De zorgverzekeraar vergoedt een deel van de kosten.

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.