Op zoek naar een loopbaancoach? Gevonden! Begin meteen met je traject.

Je zoekt een loopbaancoach, een professioneel iemand om het over jou en je werk te hebben. En dan wil je natuurlijk het liefst snel uitvinden wat je wilt en kunt  gaan doen, zodat je lekker aan de slag kunt. Ga je dan heel veel gesprekken verspreid over een aantal maanden voeren? Oefeningen doen die je wellicht al eens gedaan hebt, in herhaling vervallen en geconfronteerd worden met zaken die er niet meer toe doen?

Geconcentreerd met jezelf in conclaaf

Of ga je op geheel natuurlijke weg, een paar dagen achter elkaar, met jezelf in conclaaf? In een Mindful Analysis-traject. Direct, online. Geholpen door scherpe, analytische vragen van iemand die je ertoe aanzet om snel de diepte in te gaan en die je helpt eerlijk te zijn, je pure wensen te formuleren. Niet dat je in een gesprek zit te liegen, maar je past je wel aan, je bent beleefd, je doet misschien dingen die je niet zo nuttig lijken. Dat leidt af van de kern, en naar die kern wil je toe.

De denkbeeldige pen brengt je waar je wezen moet

Schrijven is daarbij het toverwoord. Een paar dagen, iedere dag een uurtje, zit je in je eigen omgeving geconcentreerd op jezelf en je werkende leven (en de rest, er kan veel in een week) te… schrijven. En de denkbeeldige pen brengt je vanzelf daar waar je wezen moet: naar je diepste wensen en verlangens. En dus ook naar je talenten. Naar wie je worden wilt, en wie je in wezen al bent. Je eigen woorden en zinnen creëren een nieuwe werkelijkheid. Eerst zonder dat je het in de gaten hebt, en dan opeens ga je ermee samenvallen.

De toekomst is aan jou

Er is niemand anders dan jij die jouw toekomst vorm kan geven. Dit klinkt vreselijk vaag en dat is het ook. Maar als je zelf hebt beschreven waar je staat, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt, dan staat het er…

Dat dit proces niet zomaar iets is, blijkt uit dat samenvallen. Want wat je leest, dat ben jij. Nu al.

Hoe dit werkt?

Om te beginnen via het eeuwenoude boeddhistische idee van de Vier Edele Waarheden. Dat is de grondstructuur van Mindful Analysis en de MA leidt je daar binnen een week doorheen. Uiteraard is de MA een geregistreerde loopbaanprofessional. Vind uit hoe dit werkt en sta over een week waar je wilt staan.

Intensief, effectief en zonder een centje pijn!

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.