Online therapie om in alle rust uit te vinden waarom je je ongelukkig voelt

Je loopt er al een tijd mee rond, maar je weet niet wat je ermee aanmoet, je kunt je vinger er niet opleggen. Vragen over je leven, een gevoel van ontevredenheid, van onvolkomenheid. Je bent niet ongelukkig of depressief, maar je weet dat er iets niet in orde is. Het is een onrustig gevoel waardoor je vaak ook niet goed slaapt, prikkelbaar kunt zijn en je je bijvoorbeeld snel aangevallen voelt.

Je bent niet zielig

Maar het is vaag, je leven ziet er van de buitenkant prima uit. Eigenlijk heb je wel alles wat je hartje begeert, maar dan gaat het om materiële dingen. Ook wel over mensen, want die heb je om je heen en die houden van je. Dus daar ligt het niet aan. Je vraagt je ook af: waar maak ik me eigenlijk druk om? En je vergelijkt jezelf met echte zielige, arme, hulpeloze mensen en vindt eigenlijk dat je zelf maar wat zeurt.

Op social media is iedereen gelukkig

Toch blijf je dat gevoel houden. Misschien toch wel gewoon ongelukkig? Als je op social media kijkt, lijken al die mensen zo gelukkig, zo succesvol, zo vrolijk en blij. En je zakt nog een beetje verder in je misère weg, ook al ga je gewoon door met je leven. Misschien heb je hulp nodig, maar ja, je bent niet gek en hoe zou iemand je kunnen helpen? En je wilt niet zeuren, dus je vrienden val je er niet mee lastig.

Een professionele online therapeut

Op zo’n moment is het fijn dat online therapie bestaat en dat je zonder dat iemand er iets van hoeft te weten, in alle rust en stilte een beroep kunt doen op een professionele therapeut, een Mindful Analyst, dus. Die is het gewend om puur alleen met e-mail te werken en je kunt direct terecht. Geen wachttijden, geen afspraken, geen ontmoetingen. Gewoon meteen aan de slag met en voor jezelf.

Duidelijkheid

Online therapie, ook wel e-coaching genoemd of e-mentalhealth wordt op vele manieren aangeboden, maar bij Mindful Analysis is het precies duidelijk wat je gaat doen, hoe lang het duurt, wat het kost en wat het resultaat zal zijn. Dat is al jaren zo en hier kun je lezen wat anderen hebben ervaren.

 • Wat ga je doen?
  Een week iedere dag een tijdje schrijven, zo lang en zo veel als je wilt.
 • Hoe lang duurt het?
  In principe vijf tot zeven werkdagen, klinkt kort, maar voelt als een zee van tijd.
 • Wat kost het?
  € 295,- waarvan de verzekeraar meestal een flink deel vergoedt
 • Wat zal het resultaat zijn?
  Dat je precies uitvindt wat er aan de hand is en dat je ook precies weet wat je er zelf aan gaat doen. Datgene wat voor jou het prettigst is en het beste bij je past.

Meteen beginnen? Dat kan!

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.