Mindful Analysis-trajecten drastisch in prijs verlaagd

Na meer dan 15 jaar schrijftrajecten en -opleidingen verzorgen ben ik het nog steeds zat. De GGZ is nog immer niet in staat om wachtlijsten weg te werken. Sterker nog: ze worden steeds langer. Ik zal je niet vermoeien met het opnoemen van alle oorzaken die in de intussen honderden rapporten en analyses zijn vermeld, want er verandert toch niks aan.

Wat te doen? Mindful Analysis-trajecten in prijs verlagen zodat meer mensen er een beroep op kunnen doen. Goed, het is niet gratis. Het is dan ook zorgvuldige en vooral efficiënte coaching en therapie waar je iets aan hebt. Om te beginnen schrijf je op waar je mee zit. En dat doe je in alle rust, zonder dat je bevraagd wordt of erger nog: dat je vragenlijsten moet invullen. Nee, je schrijft gewoon ‘van je af’ wat er speelt. Dat stuur je op en dan pas krijg je vragen. Die gaan dan ook alleen maar over jou en ze komen niet uit een protocol.

En zo komt het proces vanzelf op gang. Je schrijft iedere dag, een week lang. Nou ja, laten we zeggen vijf tot zeven dagen, een à twee uur per dag. Een prettige, rustgevende bezigheid waarin je als van zelf al van alles oplost. De vragen zetten je hoogstens wat meer op scherp.

Na die week voel je je opgelucht en verfrist. En je hebt een hele diepe duik in jezelf gemaakt. Daar kun je alleen maar wijzer van worden en betere keuzes door maken. Op naar de toekomst!

Wees welkom en betaal nu slechts € 249,- voor een Mindful Analysis-traject. Je kunt meteen beginnen.

Liever nog even wat meer lezen over Mindful Analysis? Lees dan verder…

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.