Mindful Analysis – directe online hulp zonder poespas

Of je het nu coaching of therapie noemt, het gaat erom of je er iets aan hebt. Je wilt aandacht voor je verhaal, een onbevangen en oordeelloze blik en de juiste vragen. Die vragen die je jezelf niet meer kunt stellen, anders had je het zelf wel opgelost, toch?

Velen zijn je voorgegaan met stuk voor stuk interessante en ook soms heel ingewikkelde levensvragen. Maar ook de ogenschijnlijk eenvoudige vraag: zal ik voor mezelf beginnen? – is regelmatig aan de orde.

Van echtscheidings- tot opvoedingsvraagstukken, van gedesillusioneerd thuiszitten tot het opzetten van een eigen bedrijf. Van diep weggestopt onverwerkt verdriet tot en met de vraag: wat is de zin van mijn leven?

In een Mindful Analysis-traject wordt geen diagnose gesteld, er is geen onderwerp waar we het niet over kunnen hebben en het enige wat telt is dat jij je in alle veiligheid schrijvend kunt concentreren op jezelf.

Dat doe je vervolgens in het korte tijdsbestek van een week, waarin je dagelijks, op momenten die jou uitkomen, in alle rust met jezelf bezig bent. De Mindful Analyst stelt je de vragen om diep in jezelf af te dalen en uit te vinden, te ervaren hoe het met je is, waar je nu staat.

Dit alles ontdekken en formuleren helpt je vanzelf op weg naar oplossingen en antwoorden, naar precies die actie die je nodig hebt. Of dat nu om iets concreets gaat, of om een puur innerlijke actie zoals acceptatie, loslaten of anderszins goede zorg voor jezelf (en dus anderen).

Meteen beginnen? Dat kan. Ook in de Kerstvakantie ben je van harte welkom.

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.