Alleen jij kunt verwoorden hoe je dit alles ervaart – gratis online coaching

De wereldwijde spanning liegt er niet om en die slaat terug op ons allemaal, omdat hij ook ons allemaal direct kan raken of dat al gedaan heeft. Natuurlijk, internet en anderen verschaffen je informatie, vergelijkingsmateriaal, herkenbare verhalen en ervaringen. En gelukkig antwoorden op vragen en leidraden voor waar je je aan moet houden.

Een beetje zen zit er even niet in

Je zoekt, je leest, kijkt en luistert naar alles wat op je afkomt en je probeert her en der je houvast te vinden. Soms lukt dat gewoon in jezelf, daar waar je bent, met datgene wat je doet. Maar de afleiding is sterk, een beetje zen de dagen doorkomen zit er even niet in. We moeten het ook samen doen, zoveel is duidelijk.

Verdriet en wanhoop

Maar de angst kan je ook aanvliegen, verstikken zelfs. De spanning veroorzaakt verdriet en zelfs ook momenten van wanhoop. En er komen vragen over jezelf: waar sta je? Waar was je eigenlijk mee bezig in het ‘normale’ leven? En nu je de tijd hebt, wat was je ook alweer altijd al van plan? Hoe ben je gekomen waar je nu bent? En straks, hoe verder?

Want we doen sterk en verstandig, maar we voelen hele andere dingen. Maar o nee, die zijn dan ook weer niet belangrijk want het gaat om al die zieke mensen, die hardwerkende zorgmensen enzovoort en zo verder.

Versterk je eigen houvast

Allemaal waar, maar je zit er wel mee en je leeft nu. Wat te doen, hoe hiermee om te gaan? Een manier is om jezelf even echt terug te trekken en op te schrijven wat er in je omgaat. Wat daar structuur in brengt en je eigen houvast nog meer versterkt zijn vragen vanuit een volkomen ander perspectief, zoals we dat in MA doen.

Pas op de plaats in de diepte

Een paar van die vragen naar aanleiding van je verhaal zijn al genoeg om weer door te willen schrijven en een kalmerend, inzichtgevend proces op gang te brengen. Met een dagdeel ‘werk’ ben je daar al aanbeland. En dan kun je weer verder, juist omdat je even in de diepte een pas op de plaats hebt gemaakt.

Snelle reactie

Zo’n verkort traject is nu gratis, we zitten voor je klaar. Kijk eerst even rustig op de site rond zodat je weet met wie je te maken hebt en schrijf dan zoveel als je wilt. De reactie volgt zo snel mogelijk, in ieder geval overdag binnen een paar uur. Zodat je verder kunt en voorkomt dat verwarring, angst en zelfs depressie de overhand kunnen nemen.

contactformulier

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.