Workshop filosoferen over geluk, in het nu & door de eeuwen heen

Eigenlijk doen we de hele dag niet anders dan met ons geluk bezig te zijn. En als het goed is met dat van een ander. (dat laatste helaas toch ook weer niet altijd)

Wat betekent geluk voor jou? En, als je coach, therapeut of MA bent, hoe laat je de ander tot het inzicht van de eigen geluksopvatting komen? Waar stopt het idee of de voorstelling van het geluk, en waar begint de werkelijke ervaring? Of is het geen ervaring, maar slechts een lichtpuntje in de tijd? Iets als flow?

Grote denkers

Hoe wij zelf over geluk denken is al een ingewikkelde, maar troost je, dat is nooit anders geweest. Toch zijn er gelukkig wel grote denkers geweest die erover hebben geschreven, en weer anderen – historici, filosofen – die dat hebben geplaatst in de verschillende contexten. Voor de een viel geluk samen met de deugd, voor de ander met God. Om maar wat te noemen.

Daar gaan we het in deze workshop allemaal over hebben. Een paar grote denkers en hun schitterende teksten passeren de revue. En… je gaat natuurlijk een hoop over je eigen -verborgen- geluksidee ontdekken.

Wanneer en waar?

Zaterdagmiddag 20 oktober van 14.00 – 17.00 uur in Den Haag

Kosten: € 49,95

Aanmelden kan hier

Direct bellen 070-3596407
of mailen m.windrich@mindfulanalysis.nl

 

 

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.