Hoe geef je de kennismakingsworkshop over Mindful Analysis? Speciaal voor MA’s!

In den beginne was er de workshop, een kennismakingsworkshop over Mindful Analysis. Ik ontwierp hem destijds om anderen in een korte tijd uit te kunnen leggen, en uit te kunnen laten proberen, wat Mindful Analysis was. Hieruit vloeiden de trainingen en workshops voort, met als gevolg dat heel veel mensen nu met de methodiek kunnen werken en zich hebben verdiept in de achterliggende theorie en disciplines.

Maar als je nu zelf MA bent en je wilt er voor belangstellenden en ook voor potentiële cliënten een workshop over aanbieden? Dan is er nu de Workshop ‘De kennismakingsworkshop Mindful Analysis’.

Deze neemt een middag in beslag waarin je leert welke elementen deze workshop bevatten, welke vragen je kunt verwachten en hoe je de methodiek zowel theoretisch als praktisch kunt uitleggen en laten ervaren. De vier fasen worden doorlopen, je geeft een inkijkje in de psychologische en filosofische achtergronden en je hebt het natuurlijk over e-coaching en welke speciale plaats MA daar in inneemt. Leuk om te leren, en nog leuker om te geven!

Meld je snel aan voor 19 september 2018. De workshop wordt in Den Haag gegeven van 13.00 – 17.00 uur. Kosten voor leden van het Licentienetwerk: € 75,-
Kosten voor niet-leden: € 125,-

Als je deze dag niet kunt, niet getreurd. Laat het weten als je belangstelling hebt, dan plannen we snel nieuwe data na de zomer.

Aanmelden of meer informatie

 

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.