Je loopbaan heeft betrekking op alles: je identiteit, je ontwikkeling, je functioneren en ja, ook je levensgeluk

Je loopbaan gaat over werk, maar dat klinkt eenvoudiger dan het is. Werk is niet alleen iets wat je doet waar je geld mee verdient. Het heeft ook invloed op je zelfbeeld, op hoe je je dagelijks voelt, op je gezondheid en nachtrust. En laten we je relaties niet vergeten.
Of je nu in loondienst of zelfstandig werkt, je zult je regelmatig afvragen of je nog op de juiste weg bent, en of er hier en daar niet iets veranderd moet worden.

Onzekerheid kan je gedachten vertroebelen

En juist omdat werk zo veelomvattend is, zijn keuzes vaak niet eenvoudig te maken. Onzekerheid kan je gedachten vertroebelen waardoor je niet tot beslissingen kunt komen. En zo zijn er veel meer redenen en factoren te noemen die het werk tot vaak een levendig gespreksonderwerp maken. Of tot een grote bron van zorg…

Het gaat om meer dan ‘stappen’ en rationele afwegingen

Er is een groot aanbod aan professioneel advies en allerhande trainingen en cursussen, en niet te vergeten coachingstrajecten, om uit te kunnen vinden wat je volgende stap zal zijn, zoals dat zo mooi heet. Dat het niet om stappen gaat, maar om geleidelijke, vaak indringende processen blijkt pas als je er middenin zit. Bij rationele afwegingen blijft het niet, ook op gevoelsmatig en emotioneel gebied gebeurt er veel.

In een Mindful Analysis-traject maak je in een korte tijd een scherpe zelfanalyse

Mindful Analysis is ontwikkeld om juist datgene wat zich in de diepte afspeelt aandacht te geven. Zodat daar helderheid over ontstaat en je gedachten niet meer vertroebeld worden. Als gevolg van het zeer gecompliceerde proces dat schrijven is, ontrafel je de kluwen die in je is ontstaan. Dit doe je met behulp van de vragen die de Mindful Analyst je stelt. Die vragen zijn niet standaard, ze komen voort uit jouw verhaal en zijn daar helemaal op afgestemd.

Doordat je dagelijks een tot twee keer schrijft, gewoon per mail, ontvouwt zich wat zich werkelijk binnenin je afspeelt. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het is wel jouw individuele beleving en ervaring. Het brengt veel aan het licht waar je zeker je voordeel mee zult doen in de rest van je loopbaan, welke beslissingen je ook neemt.

Een mooi en boeiend proces dat alleen over jou gaat

Terug naar de basis, dat ga je om te beginnen. En van daaruit rolt zich het zelfonderzoek als vanzelf uit. Een mooi en boeiend proces met vrijwel altijd hele verrassende uitkomsten en inzichten. Vooral te danken aan het feit dat je alleen, in stilte en pure concentratie aan het werk bent geweest. Op zichzelf al een hele aangename ervaring, uitzonderlijk omdat je dat in het ‘normale’ leven niet doet.

De Mindful Analyst is continu beschikbaar en reageert snel met de juiste vragen zodat je weer verder kunt. Een diepgaand en zeer effectief proces. De kosten zijn € 399,- ex BTW en deze worden deels door de verzekeraar vergoed.

Met een Mindful Analysis-traject kun je beginnen wanneer je wilt, en kijk rustig nog even wat rond op deze site!

Contact

 

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.