IMG_4893 – versie 2

Al meer dan tien jaar succesvol bij depressie, burnout, keuzestress, relatie- en loopbaanproblematiek

Na een week dagelijks even schrijven heb je weer inzicht, overzicht en nieuwe energie om de juiste keuzes te maken. Hoe gecompliceerd het in het begin ook leek. De vragen van de Mindful Analyst helpen je snel op weg om je mogelijkheden te verkennen en je eigen antwoorden te vinden. Juist omdat het vragen zijn die je jezelf niet kunt stellen. Dit leidt tot verbluffende resultaten, echt waar…

Gratis kennismaken?

Mindful Analysis, ook wel genoemd The Writing Cure…

Alleen al een begin maken met het beschrijven van wat zich zoal in je afspeelt is als een opluchting en verdieping tegelijk. De vragen van de Mindful Analyst geleiden je naar waar je moet zijn: bij de antwoorden die in jezelf liggen. Deze vragen zijn gebaseerd op inzichten uit de psychotherapie, filosofie en het boeddhisme. Geen oordeel, louter uitnodiging. Dat maakt het schrijven in een MA-traject zo comfortabel.
Schrijven is een wonderlijk iets, de pen neemt je bij de hand en spanningen vallen weg. Ze noemen het ook wel The Writing Cure…

IMG_9990 – versie 2
IMG_9993

Bij alle vragen in het moderne, volwassen en vaak zo gecompliceerde leven

Of het nu gaat om loopbaanvragen, relatieproblematiek of psychische klachten, Mindful Analysis brengt de rust en concentratie om zaken goed en zorgvuldig – vooral zelf – te onderzoeken. We zitten gecompliceerd in elkaar en soms maakt dat het leven zwaar en ingewikkeld. Als je jezelf een beetje kwijt bent of niet meer precies de zin en betekenis van wat je doet kunt voelen, dan is Mindful Analysis verhelderend. Je ontrafelt, zet dingen op een rijtje. En niet alleen dat, je ontdekt  hoe je het wel wilt doen, hoe je het wel wilt hebben.

‘Een warm bad via internet’

Zo noemde iemand het eens. Mindful Analysis staat voor gastvrijheid en menselijk begrip en wijsheid. De Mindful Analyst is een professionele coach en therapeut, een expert in het stellen van de juiste vragen. Persoonlijke, gerichte en vriendelijke vragen die je stimuleren om verder te schrijven. Om zo, binnen een paar dagen, als het ware weer thuis bij jezelf te komen.

warm_bad

‘Hoe weet je dat allemaal zo zeker?’

Een kwalitatief onderzoek heeft uitgewezen dat 95% van de mensen die een MA-traject hebben doorlopen, uiterst tevreden zijn.

‘Ik had mezelf geen mooier cadeau kunnen geven’

Niet meteen een heel traject?

Schrijf ons je vraag of probleem en we hebben even kosteloos contact.

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.