IMG_4893 – versie 2

Soms heb je iemand nodig die je de juiste vragen stelt.

Het leven is niet altijd een aaneengesloten succesverhaal. Soms moet je een pas op de plaats maken of gebeuren er dingen die verstorend werken. Emotioneel, geestelijke of lichamelijk. Dan is het belangrijk om er stil bij te staan en er aandacht aan te besteden. Zonder begrip en inzicht kun je niets oplossen.

De vragen van de Mindful Analyst zoomen scherp in op je verhaal en helpen je je mogelijkheden te verkennen en je eigen antwoorden te vinden. Juist omdat het vragen zijn die je jezelf niet kunt stellen. Het formuleren en ontdekken geeft ruimte en nieuwe energie.

Wat gebeurt er als je zelf in Mindful Analysis gaat? 

Ervaringen van mensen die voor een MA-traject kozen

Scroll verder voor meer info en prijzen…

Mindful Analysis, ook wel genoemd The Writing Cure…

 

Wist je dat ze het vrijuit praten op de sofa bij Sigmund Freud The writing cure noemden? Dat was 100 jaar geleden…

In een MA-traject ben je ook vrij om te schrijven wat je wilt. Het gaat om jouw leven, het is jouw verhaal. Je schrijft ook in je eigen tijd, op de momenten waarop jij het wilt. De vragen van de Mindful Analyst geleiden je vanzelf naar waar je moet zijn, of je nu depressief bent, burnout of hulp bij andere persoonlijke problemen nodig hebt. Alles gebaseerd op inzichten uit de psychotherapie, filosofie en het boeddhisme.

Schrijven is een wonderlijk iets, de ‘pen’ neemt je bij de hand en spanningen vallen weg. Ze noemen het ook wel The Writing Cure…

IMG_9990 – versie 2
IMG_9993

Bij alle vragen in het moderne, volwassen en vaak zo gecompliceerde leven

Het leven is gecompliceerd. Als je je richting kwijt bent of niet meer precies de zin en betekenis van wat je doet kunt voelen, dan is Mindful Analysis verhelderend. Je ontrafelt, zet dingen op een rijtje. En niet alleen dat, je ontdekt hoe je het wel wilt doen, hoe je het wel wilt hebben.

Of het nu gaat om loopbaanvragen, relatieproblematiek of psychische klachten. Alleen jij weet waar het werkelijk over gaat.

‘Een warm bad via internet’

Mindful Analysis staat voor gastvrijheid, menselijk begrip en wijsheid. De Mindful Analyst is een professionele coach en therapeut, een expert in het stellen van de juiste vragen. Persoonlijke, gerichte en vriendelijke vragen. Om zo, binnen een paar dagen, als het ware weer thuis bij jezelf te komen.

De Mindful Analyst zorgt voor een veilige sfeer waarin je je vrij voelt. Waar je in het persoonlijke contact nogal eens rekening moet houden met de ander, hoeft dit in MA niet. Je kunt helemaal jezelf zijn, er wordt niet geoordeeld en het doel is om jou vrijuit te laten ‘spreken’ over jezelf en je leven.

warm_bad

‘Hoe weet je dat allemaal zo zeker?’

Een kwalitatief onderzoek heeft uitgewezen dat 95% van de mensen die een MA-traject hebben doorlopen, uiterst tevreden zijn.

‘Wordt het misschien ook vergoed?’

Veel zorgverzekeraars vergoeden het MA-traject gedeeltelijk.

We zoeken graag voor je uit of dat ook voor jou geldt!

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.