IMG_4893 – versie 2

Soms heb je nét even andere vragen nodig.

Vragen die echt betrekking hebben op jouw ervaringen, je vragen, je zorgen of de keuzes waar je voor staat. Waardoor je steeds helderder gaat zien wat er echt speelt, waar dat vandaan komt en uiteindelijk ook wat je eraan kunt veranderen.

In een MA-traject gebeurt dat, op een prettige, comfortabele manier.

  • Je hebt gedurende een week dagelijks e-mailcontact met een professionele coach/therapeut
  • De opbouw en de vragen brengen je snel tot de kern van je vraag of issues
  • Je schrijft op de momenten dat het jou uitkomt, gewoon in je eigen vertrouwde omgeving
  • Na een week is het klaar en heb je ook nog eens een waardevol persoonlijk document geschreven.

En… om te weten hoe deze methodiek precies werkt, krijg je dit jaar nog het boek De therapierevolutie bij je traject cadeau!

Wat gebeurt er als je in Mindful Analysis gaat? 

Ervaringen van mensen die voor een MA-traject kozen

Scroll verder voor meer info en prijzen… of neem meteen contact op.

Mindful Analysis, ook wel genoemd The Writing Cure…

 

Wist je dat ze het vrijuit praten op de sofa bij Sigmund Freud The writing cure noemden? Dat was 100 jaar geleden…

In een MA-traject ben je ook vrij om te schrijven wat je wilt. Het gaat om jouw leven, het is jouw verhaal. Je schrijft ook in je eigen tijd, op de momenten waarop jij het wilt. De vragen van de Mindful Analyst geleiden je vanzelf naar waar je moet zijn, of je nu depressief bent, burnout of hulp bij andere persoonlijke problemen nodig hebt. Alles gebaseerd op inzichten uit de psychotherapie, filosofie en het boeddhisme.

Schrijven is een wonderlijk iets, de ‘pen’ neemt je bij de hand en spanningen vallen weg. Ze noemen het ook wel The Writing Cure…

IMG_9990 – versie 2
IMG_9993

Bij alle vragen in het moderne, volwassen en vaak zo gecompliceerde leven

Het leven is gecompliceerd. Als je je richting kwijt bent of niet meer precies de zin en betekenis van wat je doet kunt voelen, dan is Mindful Analysis verhelderend. Je ontrafelt, zet dingen op een rijtje. En niet alleen dat, je ontdekt hoe je het wel wilt doen, hoe je het wel wilt hebben.

Of het nu gaat om loopbaanvragen, relatieproblematiek of psychische klachten. Alleen jij weet waar het werkelijk over gaat.

‘Een warm bad via internet’

Mindful Analysis staat voor gastvrijheid, menselijk begrip en wijsheid. De Mindful Analyst is een professionele coach en therapeut, een expert in het stellen van de juiste vragen. Persoonlijke, gerichte en vriendelijke vragen. Om zo, binnen een paar dagen, als het ware weer thuis bij jezelf te komen.

De Mindful Analyst zorgt voor een veilige sfeer waarin je je vrij voelt. Waar je in het persoonlijke contact nogal eens rekening moet houden met de ander, hoeft dit in MA niet. Je kunt helemaal jezelf zijn, er wordt niet geoordeeld en het doel is om jou vrijuit te laten ‘spreken’ over jezelf en je leven.

warm_bad

‘Hoe weet je dat allemaal zo zeker?’

Een kwalitatief onderzoek heeft uitgewezen dat 95% van de mensen die een MA-traject hebben doorlopen, uiterst tevreden zijn.

‘Wordt het misschien ook vergoed?’

Veel zorgverzekeraars vergoeden het MA-traject gedeeltelijk.

We zoeken graag voor je uit of dat ook voor jou geldt!

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.