IMG_4893 – versie 2

Soms heb je iemand nodig die je de juiste vragen stelt.

Na een week dagelijks schrijven, comfortabel in je eigen omgeving, heb je weer grip op je leven. Je begrijpt dingen meer, kent jezelf beter en je kunt weer verder. Of het nu om psychische klachten, loopbaanproblematiek of liefde & relaties gaat.

De vragen van de Mindful Analyst zoomen scherp in op je verhaal en helpen je je mogelijkheden te verkennen en je eigen antwoorden te vinden. Juist omdat het vragen zijn die je jezelf niet kunt stellen. Het formuleren en ontdekken geeft ruimte en nieuwe energie.

Het MA-traject in de praktijk

Ervaringen van mensen die voor een MA-traject kozen

Scroll verder voor meer info en prijzen…

Mindful Analysis, ook wel genoemd The Writing Cure…

Geen oordeel, louter uitnodiging. Dat maakt het schrijven in een MA-traject zo comfortabel. Een opluchting en verdieping tegelijk. De vragen van de Mindful Analyst geleiden je naar waar je moet zijn, of je nu depressief bent, burnout of hulp bij andere persoonlijke problemen nodig hebt. Alles gebaseerd op inzichten uit de psychotherapie, filosofie en het boeddhisme.

Schrijven is een wonderlijk iets, de ‘pen’ neemt je bij de hand en spanningen vallen weg. Ze noemen het ook wel The Writing Cure…

IMG_9990 – versie 2
IMG_9993

Bij alle vragen in het moderne, volwassen en vaak zo gecompliceerde leven

Het leven is gecompliceerd. Als je je richting kwijt bent of niet meer precies de zin en betekenis van wat je doet kunt voelen, dan is Mindful Analysis verhelderend. Je ontrafelt, zet dingen op een rijtje. En niet alleen dat, je ontdekt hoe je het wel wilt doen, hoe je het wel wilt hebben.

Of het nu gaat om loopbaanvragen, relatieproblematiek of psychische klachten. Alleen jij weet waar het werkelijk over gaat.

‘Een warm bad via internet’

Mindful Analysis staat voor gastvrijheid, menselijk begrip en wijsheid. De Mindful Analyst is een professionele coach en therapeut, een expert in het stellen van de juiste vragen. Persoonlijke, gerichte en vriendelijke vragen. Om zo, binnen een paar dagen, als het ware weer thuis bij jezelf te komen.

De Mindful Analyst zorgt voor een veilige sfeer waarin je je vrij voelt. Waar je in het persoonlijke contact nogal eens rekening moet houden met de ander, hoeft dit in MA niet. Je kunt helemaal jezelf zijn, er wordt niet geoordeeld en het doel is om jou vrijuit te laten ‘spreken’ over jezelf en je leven.

warm_bad

‘Hoe weet je dat allemaal zo zeker?’

Een kwalitatief onderzoek heeft uitgewezen dat 95% van de mensen die een MA-traject hebben doorlopen, uiterst tevreden zijn.

‘Wordt het misschien ook vergoed?’

Veel zorgverzekeraars vergoeden het MA-traject gedeeltelijk.

We zoeken graag voor je uit of dat ook voor jou geldt!

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.