Wat gebeurt er in een MA-traject?

Een week dagelijks schrijven doet wonderen, of het nu om werk, relaties of andere gecompliceerde dingen in het leven gaat.

Met een MA-traject kun je direct beginnen als je dat wilt. Gewoon via email. We overleggen kort over het startmoment, de financiën, eventuele verzekering en andere zaken. Daarna start je met het beschrijven van je huidige situatie. Wat speelt er, waar wil je aandacht aan besteden, wat zit je dwars? Je schrijft op je eigen manier, in je eigen stijl. Jij bepaalt waar het over gaat, want het enige waar het om draait, is jouw verhaal. De MA faciliteert dit alles, leest secuur en zal je steeds met de juiste vragen motiveren om verder te schrijven.

Uniek

Ieder leven is uniek, en ook de situatie waarin jij je bevindt is dat. De MA is als professionele coach en therapeut toegerust om alle mogelijke onderwerpen te begrijpen en de juiste vragen te stellen. Of het nu gaat om een keuze in je loopbaan, een gecompliceerde relatie, eigen gedachten die met je op de loop gaan, frustraties, rouw of verdriet, depressie, angst of verslaving, alles kan en mag aan de orde komen in de veilige en anonieme sfeer van het online werken.

Een diepgaand schrijfproces

Na het schrijven van je eerste tekst leest de MA deze en stelt je dan aantal vragen. Dit zijn geen standaardvragen, ze gaan puur en alleen over wat jij geschreven hebt. Ze brengen een proces op gang waarin je al schrijvend zelf onderzoekt wat er speelt en ook waar het vandaan komt. Dit alles  volgens een onderliggende structuur die gebaseerd is op westerse en oosterse filosofie. De juiste vragen zijn die, die jou uitnodigen om verder te schrijven.

Het verloopt in een rustig tempo, via mail, er is geen haast en toch is er sprake van een continu proces. Je schrijft een of twee mails per dag, en bepaalt zelf hoeveel en hoe lang je schrijft. En je maakt optimaal gebruik van de methodiek wanneer je dat in alle rust en concentratie kunt doen.

Je geest wordt geactiveerd

Je bent ermee bezig als je schrijft, maar ook tussendoor. Je geest wordt geactiveerd om beter tot jezelf door te dringen. Je gaat dingen beter zien: communicatie, je relaties tot anderen, je eigen verwachtingen en wensen, emoties en gevoelens. De taal helpt je om zaken te ordenen en betekenis te geven. Je eigen zinnen zetten je ook weer aan het denken.

Intensief en verhelderend

De MA nodigt je telkens uit om verder te schrijven en dat heeft een versnellend effect. Na een twee of drie dagen ben je vaak al daar waar je wilde zijn, of waar je naar op zoek was. Het kwartje valt, je doorziet dingen of komt al denkend en voelend zaken op het spoor die je voor jezelf verborgen had gehouden. Dit kan heel intensief zijn, maar ook prettig verhelderend. Hoe confronterend of openbarend ook, de MA zal je verder begeleiden in acceptatie, nader onderzoek, uitwerking of wat je dan ook nodig hebt. Dat komt vanzelf aan het licht.

Je schrijft een eigen, persoonlijk document

In vijf tot zeven dagen schrijf je een zeer belangrijk persoonlijk document. Over het algemeen werkt het letterlijk transformerend: je pelt zaken  af, komt tot de essentie en ontdekt hoe je op je authentieke wijze zo te werk kunt gaan dat je weer midden in het leven staat. Je eigen leven, en natuurlijk met dat van belangrijke anderen. En wie weet waar dat weer allemaal toe leidt…

Kortom, een week efficiënte en effectieve coaching en therapie die verheldert, opruimt en transformeert.

Nu voor € 395,- (vergelijk dat met een maandenlang coachingstraject en de kosten daarvan en tel uit je winst…)

Heb je vragen? Wees welkom!

Meer over Mirjam Windrich

IMG_9990 – versie 2
Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.