“Ik had er vooraf al een studie van gemaakt om te ontdekken of dit een opleiding was die geheel paste bij mij. Lezen, bellen en mailen heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik heel bewust en doelgericht aan de opleiding begon. Mijn voorstudie was niet voor niks geweest. Het was in één woord perfect. Alsof de opleiding speciaal voor mij gemaakt was. De methodiek die achter Mindful Analysis zit komt precies overeen met datgene wat ik aanbied binnen mijn wandelcoaching. Mijn puzzelstukjes vielen hierdoor ineen. Met een docente als Mirjam is de opleiding compleet. Leren vanuit de bron doet de passie voor Mindful Analysis doorleven. Als gevoelsmens is dit precies wat ik nodig had, inclusief het hoge niveau, de kennis, enthousiasme, structuur en hoog tempo maakte de lessen tot zeer waardevol. Verder is het gewoon een feit dat Mirjam een heerlijk mens is. Open, liefdevol en een bron van wijsheid. Mogen leren van haar is een waar cadeau voor jezelf. Als coach zeg ik altijd je verlangen bepaalt je succes. Jij blijft nummer 1 Mirjam en mijn verlangen gaat er voor zorgen dat ik nummer 2 van Nederland word. Mindful Analysis een methodiek voor begeleiding via internet, met vanaf vandaag een Helpende Hand. ”
Ankie Stadegaard

“De opleiding Mindful Analyst volgens de Mindful Analysis methode is niet zomaar een opleiding, maar een opleiding die verdiept, verrast, uitdaagt, innoverend is op het gebied van zelfzorg, en je ook nog een hand reikt op je eigen weg naar meer “Ken jezelf”. ”
Gijs den Boer

“Het is een helder opgezette opleiding waarin de methodiek systematisch wordt uitgelegd. De geschiedenis van de psychotherapie en de grondbeginselen van het boeddhisme worden meegenomen. Er wordt veel geoefend met de stof zodat je een gedegen traject kunt aanbieden als je de opleiding voltooid hebt. Je hebt de nodige studie uren nodig dus hou daar rekening mee. ”
Marjo Goedhart

“De opleiding Mindful Analysis is een intensieve opleiding waar heel wat informatie op je afkomt. Psychologie, mindfulness en boeddhisme, spiritualiteit in de brede zin van het woord, geestelijke zorg… Het is een opleiding die, naar mijn gevoel, slechts kan slagen wanneer je reeds bagage als mens hebt en/of je bereid bent om, indien nodig, zelf door een proces te gaan en veel te lezen. Het is voor elke Mindful Analyst evident dat hij zich blijft vormen. De intensiviteit van de cursus hangt samen met ‘doen’. Schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Al schrijvend je eigen leven onder de loep nemen, al schrijvend antwoorden vinden (met behulp van MA) op een eigen hulpvraag, al schrijvend voelen wat het wil zeggen om door taal ‘meegesleept’ te worden, al schrijvend een eigen visie kunnen weergeven over een onderwerp in je interesseveld. MA is een schitterende manier om mensen via mail te begeleiden. Deze opleiding geeft een zeer grondige basis om online aan de slag te gaan. ”
Veerle de Laet

“De methodiek Mindful Analysis is voor mij een duidelijke houvast om als online coach met cliënten te mailen en met oprechte aandacht te kijken naar wat er is. Het is zeker niet te onderschatten, docente Mirjam bewaakt haar methodiek zorgvuldig en zorgt dat het werk wat je als coach aflevert op kwalitatief hoog niveau ligt. Ik ben als coach en als mens sprongen vooruit gegaan in mijn ontwikkeling. De lesstof, maar ook de praktijkopdrachten hebben in positieve zin veel veranderd in mijn mensbeeld en het met aandacht kijken naar de cliënt. Een flexibele opleiding met ruimte voor eigen inbreng. ”
Angela Tode

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.