IMG_4893

Hoe start je succesvol je eigen (online) coachingspraktijk?

Het begrijpen en goed kunnen toepassen van de methodiek Mindful Analysis is natuurlijk niet alles. Want om dat te kunnen doen moeten anderen weten dat je bestaat, dat je dit kunt en dat ze dus bij je terecht kunnen. Het gaat er niet om dat je cliënten moet werven, of lokken, of verleiden. Nee, het gaat hier om de representatie van wat jij kunt, hoe jij met MA mensen snel en effectief kunt helpen. Zodat zij met meer kracht, energie en helderheid, weer verder kunnen met hun leven.

Hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar bent, dat je online praktijk goed is ingericht en dat mensen vertrouwen in je krijgen en houden?

Daar gaat deze module om. Een persoonlijke online module van twee weken om je helemaal klaar te stomen voor het zelfstandig ondernemerschap op dit gebied.

Dat is een ander soort ondernemerschap dan bijvoorbeeld het verkopen van een willekeurig product. MA is geen product, het is een manier om in het leven te staan. Niet direct te definiëren, maar wel aan te leren.

Hoe zet je het een en ander op? En waar sta je zelf in je ontwikkeling als het gaat om zelfstandig ondernemerschap? Wat houdt je nog tegen, of waar twijfel je aan? Wat kun je nog niet en wat wil je dus heel graag leren? Hoe ga je met je tijd om, met je geld, wat is je doel met dit werk?

In deze module gaan we heel nauwkeurig te werk met jouw individuele, unieke ambities om met MA te kunnen werken, maar ook om daar bijvoorbeeld nog andere dingen naast te kunnen doen. Het is vooral ook een praktische module waarin het gaat om tijd, om organisatie, om vooruitkijken en ja, ook over de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

Belangrijkste onderdelen in het kort:

Waar sta je op het gebied van je eigen ondernemerschap?

Wat zijn je eventuele twijfels, onzekerheden, beren op de weg?

Hoe zorg je voor zichtbaarheid? Website, social media, netwerken, creatief zijn!

Hoe organiseer je je praktijk, online en offline?

Hoe organiseer je je financiën?

Kamer van Koophandel, Belastingdienst, administratie voeren, do's & don'ts

Tussendoor krijg je interessante opdrachten en oefen je met mededeelnemers in de methodiek.

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.