Workshop Vrouwen, ondernemen & zingeving

Deze workshop wordt vanaf maandag 16 maart 2020 individueel, online gegeven. Dat betekent dat je na afloop weet waar je staat en wat je gaat doen. En dat je dat allemaal hebt uitgeschreven!

Een wat vergezochte combinatie, zou je kunnen zeggen. Want bij zelfstandig ondernemen denken we niet direct aan zingeving, en waarom zou hier iets specifiek voor vrouwen kunnen gelden?
Nou, het zit zo…

In de loop der jaren heb ik met heel veel vrouwen gesproken en geschreven die maar al te graag voor zichzelf zouden willen beginnen. Ze willen vrijheid, zelf kiezen waar ze mee bezig zijn en ook vaak een duidelijker bijdrage aan de maatschappij leveren. Vanuit mijn vak gaat het dan vaak om coaching en/of andere begeleiding van mensen.

Iets betekenen

Ze willen iets betekenen, anderen helpen, niet zelden ook hun ervaringen delen. Ze volgen coachingsopleidingen, -trainingen, leren en ervaren nog meer en krijgen ook al een idee van hoe ze dat zelfstandig ondernemerschap vorm willen geven. Maar dan komen de twijfels. Kan ik het wel? Krijg ik wel cliënten? Er zijn zo veel coaches! Hoe zet ik mezelf in de markt? Eigenlijk durf ik dat helemaal niet…

Een dagje social media-activiteit

Twijfels die niet zelden tot een zekere mentale verlamming leiden en al die ondernemersvrolijkheid en -energie stilleggen. Die mooie winkel om apetrots op te zijn laat maar op zich wachten… Zonde natuurlijk! Maar ja, wat kun je eraan doen? Peptalk helpt even, confrontatie ook wellicht en een schop onder het h… levert een dagje social media-activiteit op. (Tussen al die miljarden anderen die ook wat posten.) De vraag die van ver komt en de twijfels veroorzaakt heeft altijd te maken met zingeving.

Wat te doen?

Het is ook niet niks om een ander te coachen. Vaak gaat het in wezen om existentiële vragen (ook al gaat het om werk) en het is dan ook belangrijk om te weten en te beseffen waar je zelf staat. Waarom doe je wat je doet? En wat zijn de diepere achtergronden van jouw specifieke twijfels? Want die zijn niet algemeen, alleen jij weet hoe het zit, en alleen jij kunt er iets aan veranderen. Zodat je echt kunt zijn en betekenen voor de ander wat hij of zij nodig heeft.

Neem een duik in je eigen ondernemerschap

Daar zo nu en dan eens geconcentreerd en intensief mee aan de slag gaan zal je helpen sterker te staan en tegelijkertijd meer op je gemak te bereiken wat je wilt. Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, vaak is het meer een kwestie van ontspannen dan inspannen om je authentieke motivatie en drijfveren aan het licht te brengen. En dat is alleen maar fijn!

Daarom is er nu de workshop Vrouwen, ondernemerschap & zingeving waarin je een middag lang op verschillende manieren in je zelfstandig ondernemerschap duikt. Met behulp van inspirerende vragen, informatie, ervaringen en verhelderende en altijd verrassende schrijfopdrachten.

Je raakt de kern, herkent jezelf, vindt en formuleert je eigen coachingsprofiel en je weet weer precies waar je staat en dus… wat je gaat doen om wel apetrots op die winkel te zijn!

Vanaf 16 maart 2020 kun je deze workshop individueel, online doen, wanneer je maar wilt. Reserveer er een middagje voor en je bent alweer vele stappen verder in je ondernemerschap!

Kosten: € 149,- ex BTW (helaas zonder hapjes en drankjes)
Aanmelden en/of meer informatie
Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.