Een hele dag intensieve online coaching – de eendags-MA

Het Mindful Analysis-traject duurt normaal gesproken een week waarin je alles wat er in je leven speelt kunt behandelen. Maar soms is dat niet nodig en volstaat een korte, intensieve coaching. Dat kunnen we je nu in een dag bieden, lees hieronder hoe we dat doen.

In de praktijk komt het erop neer dat je gedurende een dag, van 9.00 uur tot 18.00 uur, heen en weer mailt met de Mindful Analyst. Dat hoeft niet snel te gaan, en je hoeft ook niet hele dag achter de computer te zitten. Een keer of drie, vier op zo’n dag zal genoeg zijn.

Je neemt contact op via het formulier en we spreken een dag af, maar je kunt natuurlijk ook altijd meteen beginnen. Vervolgens schrijf je op wat er speelt en waar je het over wilt hebben. Dan ontvang je snel een aantal vragen die daarop betrekking hebben en zo kun je weer verder.

Op zo’n dag ben je dus even heel geconcentreerd bezig met wat aandacht behoeft. Het is eigenlijk een lange, aaneengeschakelde sessie, maar je wordt er niet moe van, integendeel. Je hoeft nergens naartoe, met niemand rekening te houden en je schrijft in alle stilte en rust in je eigen omgeving.

Dat alles betekent dat je, mede door de vragen die je telkens krijgt, snel de diepte ingaat. Het schrijven is je instrument om alles wat speelt scherp te verkennen en te onderzoeken. Dat leidt niet zelden tot inzichten en oplossingen die je anders niet bedacht had.

En dat kan om alle mogelijke onderwerpen gaan, van keuzes in je werk tot vragen over de liefde. Van je beleving van de coronatijd, twijfels en onzekerheden tot het verwerken van rouw en verlies. En verder alles wat je maar kunt bedenken met betrekking tot je geestelijke, mentale en fysieke gezondheid.

Wees welkom bij een eendags-MA en betaal nu slechts € 49,- (waarvan de verzekeraar ook nog een deel vergoedt).

Contact

Laat een bericht achter

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.