Klassikale opleidingen Mindful Analysis

Naast online trainingen verzorgt het MA-instituut nu ook twee klassikale opleidingen. Mindful Analysis is de afgelopen tien jaar onafgebroken een zeer succesvolle methodiek gebleken bij levensvragen, loopbaanproblematiek en psychische klachten. De filosofische benadering en de structuur in zowel het face to face als het online werk (schrijftrajecten) blijkt mensen snel tot de kern en vervolgens tot mogelijkheden en oplossingen te leiden. Dus mocht je als coach of (psycho)therapeut toe zijn aan een professionaliseringsslag en de nodige taaltechnische en filosofische voeding, wees dan welkom.

MA-opleiding I

De eerste start op 2 maart 2018 en bestaat uit tien lesdagen. Hier worden de grondslagen van Mindful Analysis behandeld en staat de online methodiek centraal. Deze opleiding zal in september 2018 weer worden aangeboden.

MA-opleiding II

De tweede opleiding start in september 2018. Deze bestaat uit 12 lesdagen en hierin leer je coaching en e-coaching volgens Mindful Analysis. Een intensieve en uitgebreide opleiding waarin je zowel het face to face als het online werken volgens deze methodiek leert. Binnenkort meer informatie hierover.

Logo op rug dagboek

In beide opleidingen draait het niet alleen om het leren van de methodiek, maar ook en vooral om de persoonlijke ontwikkeling en het zelfonderzoek dat nodig is om als coach/Mindful Analyst aan het werk te kunnen gaan. Op verschillende manieren zal hier dan ook aandacht aan worden besteed, om te beginnen in de vorm van een eigen MA-traject aan het begin van de opleiding.

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.