IMG_4893

Na de Practitioner’s training kun je kiezen voor de Verdiepingsmodule. Deze duurt een maand waarin je dagelijks per email praktijktraining krijgt en daarnaast nog een verdiepend persoonlijk traject om je klaar te stomen voor het voeren van een eigen online praktijk. Een comfortabele manier om je de methodiek echt eigen te maken.

Omdat je de Practitioner’s training al gedaan hebt, weet je hoe de fasen in elkaar doorlopen en heb je al een zekere routine in het lezen van andermans teksten. Nu ga je je eigen vraagstelling perfectioneren, de opbouw van je mails wordt gestroomlijnder, je maakt je de grondhouding van de Mindful Analyst eigen. Ook werk je met onderwerpen die je zelf, in je eigen praktijk, wilt gaan behandelen en je onderzoekt welke kennis je nog nodig hebt. Waar je eigen talenten liggen en hoe je een succesvolle online praktijk kunt opzetten.
Heb je belangstelling voor de klassikale opleidingen MA met veel psychologie, filosofie en andere achterliggende theorieën? Kijk dan om te beginnen hier.
Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.