lucht.therapierevolutie.voorplat

Meer weten?

Wil je direct aan de slag met je persoonlijke vraag, probleem of psychische klacht? Voor het Mindful Analysis-traject gelden geen wachttijden.

Als je hieronder je emailadres en eventuele verdere informatie achterlaat, dan nemen we direct vrijblijvend contact met je op.

Ben je geïnteresseerd in de online trainingen of klassikale opleidingen van het MA-Instituut? Laat het ons dan via onderstaand formulier weten.

Voor al je andere vragen over Mindful Analysis kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Liever bellen? Dat kan ook: 070-3596407 of 06-18111039

Privacy-verklaring: al je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze dienstverlening voor zover je daar gebruik van wilt maken. Je gegevens worden niet aan anderen doorgespeeld, noch zullen we je ongevraagd emails sturen voor zover deze niet relevant zijn voor de door jouw afgenomen diensten of verzoeken tot informatie. Je gegevens worden bewaard louter en alleen voor persoonlijk gebruik, en voor onderzoek naar de resultaten van Mindful Analysis worden deze puur en alleen geanonimiseerd gebruikt. Voorts heeft Mirjam Windrich als psychotherapeut en RBCZ-therapeut een beroepsgeheim.

Contact

Nieuwsgierig naar Mindful Analysis? Stuur een mailtje voor meer informatie. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt.